
Το εργαστήριο μας, εκτός από τις αναλύσεις που μπορούν να πραγματοποιηθούν στο σταφύλι, στο μούστο και στο κρασί, παρέχει υπηρεσίες συμβουλευτικής και επίβλεψης oινοποιείων, ώστε να επιτευχθεί το επιθυμητό τελικό προϊόν.
Προσδιορισμός Κλασσικών Παραμέτρων:
- Baume
- Ειδικό Βάρος
- Αλκοόλη
- Σάκχαρα
- Ολική Οξύτητα, pH
- Πτητική Οξύτητα
- Προσδιορισμός Θειώδους (ελεύθερο και ενωμένο)
Εξειδικευμένες Αναλύσεις:
- Μηλικό Οξύ
- Προσδιορισμός Ωχρατοξίνης Α
- Έλεγχος Βαρέων Μεταλλων στο Κρασί
- Έλεγχος για Υπολείματα Φυτοφαρμάκων