Πλήρης, αναλυτική, λεπτομερής αξιολόγηση διαφόρων παραμέτρων σε εργαστηριακό έλεγχο ποιότητας του κρασιού για οινοποιούς
Ακριβής και ολοκληρωμένος προσδιορισμός ποιότητας ελαιολάδου μέσω εξειδικευμένων εργαστηριακών αναλύσεων σε όλα τα επίπεδα, διασφαλίζοντας αξιοπιστία.
Ελέγχοι ρουτίνας και εξειδικευμένες αναλύσεις πραγματοποιούνται σε δείγματα νερού από δίκτυα, γεωτρήσεις, θάλασσα και πισίνες.
Σχετικά με εμάς
Το χημικό και οινολογικό εργαστήριό μας, ιδρύθηκε με την νέα του μορφή στις αρχές του έτους 2013 στην Πάτρα και απο το έτος 2024 μεταφέρθηκε στο Κιάτο.
Δραστηριοποιείται σε ένα ευρύ φάσμα οινολογικών, χημικών και μικροβιολογικών αναλύσεων σε ελαιόλαδο, νερό, έδαφος, μέλι και γενικότερα σε μία ποικιλία τροφίμων, με αξιοπιστία, σύχρονο εξοπλισμό και ανταγωνιστικές τιμές.
Δωρεάν συμβουλευτική
"Δεχόμαστε δείγματα για ανάλυση απ' όλη την Ελλάδα και οι συμβουλές παρέχονται δωρεάν!"
Η ιστορία μας
1960
Ιδρυση Οινολογικού Εργαστήριου
Αρχισε την λειτουργία του στις αρχές της δεκαετίας του 1960 στην Πάτρα. Ιδρυτής της επιχείρησης ήταν ο Ανδρέας Σπανός
1994
Άννα Σπανού-Καλιάφα
την επιχείρηση ανέλαβε και συνέχισε, μέχρι την συνταξιοδότησή της το έτος 2012, η κόρη του Άννα Σπανού-Καλιάφα
2013
Παναγιώτα Τσουκαλά
την επιχείρηση ανέλαβε και διευθύνει η Παναγιώτα Τσουκαλά, πτυχιούχος χημικός και οινολόγος με μεταπτυχιακές σπουδές του Πανεπιστημίου Πατρών, η οποία εργαζόταν ως υπάλληλος δίπλα στην κ. Σπανού, που τις μετέδωσε τις γνώσεις και την πολυετή εμπειρία της στο χώρο του κρασιού.
2024
Η Επιχείρηση Σημερα
Η Επιχείρηση μεταφέρθηκε με το σύνολο των δραστηριοτήτων της στο Κιάτο Κορινθίας